logga5

Om mig

Jag är 29 år gammal och kommer ifrån Stockholm. Sedan barnsben har min farfar inspirerat mig att uttrycka min fantasi i silver. Nu följer jag min dröm och kombinerar min elitsatsning inom orientering med silversmidet. Formerna från naturen inspirera mitt silver och ger det nytt liv.

Sedan 2010 har jag suttit som Silversmedslärling hos min farfar, Silverkonstnären Olle Ohlsson. Jag har gått sex år som hantverkslärling på Stiftelsen Hantverk & Utbildning i Leksand. Nu har jag examen i både Silversmide, Ciselering och Juvelfattning. Guldsmed Tomas Andreae har varit min handledare i Juvelfattning. Parallellt med att jag startade mitt företag 2016, har jag gått en utbildning inom Kreativt Entreprenörskap på Folkhögskolan i Leksand. Ateljén där jag och farfar arbetar ligger på Urvädersgränd 13 vid Mosebacke i Stockholm. 

Jag skapar både smycken och skulpturer i silver. Mina verk har organiska former och är inspirerade av naturen. Vi står för kvalité och vilda fantasier. Här får du känslan av att materialet har fått eget liv. Jag vill kombinera de gamla smidet med en mordern galen design.